dissabte, 19 de novembre de 2011

19-11-2011: Volta muntanya Blanca

19-11-2011: Volta muntanya Blanca

Per: Non-stop walking and running.


Dissabte 19-11-2011. 10:00 a.m.

Avui ha estat un dia estrany. Estavem entre anar a buscar bolets o fer una ruta circular a la muntanya Blanca (Serra de Llaberia). Finalment, la Raquel, el Trumfu i jo, hem anat a fer la ruta circular per la muntanya Blanca. Ha estat una ruta curteta 5kms amb un desnivell d’uns 180 metres positius.
Una ruta que comença amb una pista ampla molt agradable on de sobte trenca cap a l’esquerra convertint-se amb un corriol on baixa cap a una vall i seguidament torna a pujar fins a dalt d’aquesta muntanya.

Per dalt, el camí és molt planer amb unes vistes impresionants ja que no hi ha cap obstacle mirant cap a la costa. El cel cada cop s’ennuvola més i més i alguna goteta comença a caure.

Passem per l’avenc on hi ha una figuera a dins (Avenc de la Figuera o Avenc del Pla).

Veiem un grup de gent des de lluny (un grupet sorollós de jovenets disfrutant de la muntanya). Ens apuntem a fer algun crit alliberador.


Una mica més enllà veiem des de lluny el que sembla un boc blanc i negre. Passem aprop del boc i el Trumfu se’l mira, però de lluny sense apropar-s’hi (seran les banyes??? ;))

Passat el boc, toca pujar una mica on hi ha el que queda d’una senyera i la zona on amagaré el geocache (geoamagatall). El temps segueix igual... alguna goteta que altra...

Amago el geocache i m’apunto les coordenades per donar d’alta el geocache per internet. Anem fent via cap al cotxe ja que comença a xispejar una mica més. El camí de tornada és una pista ampla i molt molt agradable per passejar.

A la baixada ens trobem un toll gran on el Trumfu ha fet les seves delicies amb un banyet refrescant. Si no em creieu, mireu el vídeo:

Salut i kims.