dimarts, 13 de desembre de 2011

13-12-2011: Entrenament Riudecols-Ermita Puigcerver-Miranda-Riudecols

13-12-2011: Entrenament Riudecols-Ermita Puigcerver-Miranda-Riudecols

Per: Non-stop walking and running.

Dijous 13-12-2011. 18:45h.

Sortim de la feina el Pere i jo a les 18:15h direcció a Riudecols. Hem quedat a les 18:45h amb la resta de gent. Al final ens reunim 5: Pere, Toni, Albert, Rafel i un servidor. Engeguem forerunners, frontals i au, cap amunt a les fosques, que ens esperen mes de 500 metres de pujada. Les primeres rampes sortint del poble són durilles (la veritat es que ni m'en recordava que fossin tan dretes) i despres es va suavitzant.
Cap als 500 metres d'alçada amb algunes rampes en Toni i jo nem petadets i hem de caminar alguns trossos mentre el Pere, Rafel i Albert van pujant i baixant per donar-nos ànims i tornar a reempendre el trote.
I així anem fent, xino xano, fins que ens trobem les escales que pugen a l'ermita. Pensàvem que durant la pujada faria molt més aire, però la veritat és que la nit es va comportar força bé.
A l'ermita si que es notava una mica més d'airet i vam buscar el catxé uns 5 minuts més 3 minuts mirant el regal del catxé inexistent i fer-nos fotiki. Sortim ràpid per no agafar fred i ens dirigim cap al cim de la Miranda, una rampa del 15!!! Diossss!!!! a dalt del cim hi ha una caseta i una creu + senyal geodèssica i molt més vent!!!
Quin fred brrrrr!!!!
Allí vam estar 5 minuts (3 i mig per trobar el catxé amb regal inexistent) i 1 i mig per fotikis nocturnes i cap avall ràpid que ens anava a agafar un 'jamacuco' amb el NAO... quin fred!!!!!
Com que no portàvem boli, caldrà anar-hi un altre cop per firmar els catxes.... snifff :_(
La baixada va ser molt agradable amb unes vistes impresionants dels pobles del voltant i rememorant vells temps.
Fotikis a l'arribada i l'Albert, Pere i servidor vam anar al bar del camp de futbol a fer bon i merescut refrigeri mentre veiem els jugadors entrenant.

Dades de l'entrenament:Salut i kims.