dimecres, 4 de gener del 2012

04-01-2012: Entrenament tomb per Montbrió - Arbocet

04-01-2012: Entrenament tomb per Montbrió - Arbocet

Per: Non-stop walking and running.

Dimecres 04-01-2012. 19:30h.

Sortim de la feina el Pere i jo cap a Montbrió, passant per un magatzem xino on ens havien parlat d'uns frontals superbaratos (per tenir-ne en cas d'emergència). El Pere es va pillar el de 17 leds i vam comprovar 'in situ' que funcionés. Jo ja havia comprat un de 7 leds que ahir a casa vaig provar i no va.... per variar grfxmdsmfasdfmsklfewhfweuah!!!
Hem quedat amb en Marcel a les 20:30 i ens queda uns 40 minuts i per no agafar fred amb el vent que fotia decidim començar a entrenar pels voltants de Montbrió. Vam anar a la Mina i tornant per l'av.Sant Jordi atravessem Montbrió per anar a la Capelleta i agafar camí cap a Parc Samà... de baixada control·lant el temps veiem a la dreta un camí en forma de riera i decidim provar sort... Ens està desviant una mica a l'esquerra del poble (per on havíem baixat) però no excessivament. Quan falten 15 minuts, ens trobem la carretera i passem per sota el pont.. veiem que el camí segueix mantenint-se desviat a l'esquerra i ni curts ni mandrosos, pillem camps a través en direcció a la capelleta (que veiem força aprop). Saltant algun petit marge que altre atravessem uns quants camps :) i un cop a Montbrió, nem a cal Marcel arribant força puntuals.

El vent bufa fort però a ràfegues... hi havia moments que tot era calma i moments de bufades fortes....

Baixa en Marcel i nem tots 3 xino xano cap a l'Arbocet pel camí típic de Montroig/Mare de Deu de la Roca.... Nem xino xano i el frontal dels xinos del Pere patina una mica... al ser força gros i amb les piles a la mateixa estructura de l'òptica fa que el pes es concentri molt al davant i bota molt i per darrera patina força la corretja.
Arribem a l'entrada de l'Arbocet, toca la pujadeta de marres i fem el tomb pels 2 únics carrers que té el poble i tornem cap a Montbrió.
Suavet però per mi ja era suficient, les cames me les notava molt inflades (aiaiaiai aquests menjars de nadal).... per ser el 1er entreno seriós després del Nadal i cap d'any, ja està prou bé!

Dades de l'entrenament: (link)Salut i kims.