dimarts, 10 de gener del 2012

10-01-2012: entrenament per Montbrió i Vinyols i els Arcs

10-01-2012: entrenament per Montbrió i Vinyols i els Arcs

Per: Non-stop walking and running.

Dimarts 10-01-2012. 20:30h.

Quina rasca que fa!!! Ara si que estem en ple hivern de debò brrrr!!! samarreta no afelpada màniga llarga i malles curtes, estiraments i quedem amb en Marcel per anar a trotejar uns quants kms. Decidim anar cap a Vinyols (anada pel camí curt al costat de la riera) i tornem per l'altra banda on anem a parar al camí dels Molins Nous (una mica més llarg).
Sortim algo més ràpid que el ritme habitual per veure si entrem en calor... però al 2on kms ja posem les coses al seu "lloc".
Realment es fa curt arribar a Vinyols per aquest camí curt (de la sortida de Montbrió a l'entrada de Vinyols són 3 kms). Fem un tomet per dins del poble i sortim de nou per agafar la que ens portarà a Molins Nous. Aquest tram si que es fa més llarguet entre que puja una mica i que fa un tomet fins arribar al camí de Montbrió-Riudoms-Reus.
Tornem a la riera per aquesta altre camí i cap a Montbrió. Com que veiem que hem fet 8 i poc decidim fer tomet per dins de Montbrió per arribar als 9. Al final 9,25kms.

Deixo en Marcel a casa seva i decideixo de mirar de fer 5 kms a un ritme més fortet, però sols n'aconsegueixo fer 2, a poc a poc miraré d'arribar a mode entreno a fer els 5kms a 5'/km.

Dades Entrenament (aquí). Al mapa se l'hi ha anat l'olla!


Allargament 2 kms (aquí)


Salut i kims!