divendres, 6 de gener del 2012

06-01-2012: Dia de reis i entrenament per Mataró

06-01-2012: Dia de reis i entrenament per Mataró

Per: Non-stop walking and running.

Divendres 06-01-2012. 18:00h.

Després d'un dia ple d'il·lusions i de regals i amb un bon dinar entre pit i espatlla (d'aquells que requereixen sobretaula i migdiada si s'escau), cal anar a buidar una mica i aprofitant que estic a Mataró que millor que una sortideta per una ciutat on no bufa tant el vent com al Baix Camp :)

Surto de casa, 4 estiraments i començo a córrer amb ganes pel passeig marítim fins arribar a la Procter. Allà s'acaba el passeig i el parc i faig mig tomb i torno per on he vingut amb la variant a mig camí de fer els 2 kms i pico del trencaoles que va cap al far. Tornant segueixo el passeig marítim fins arribar a la Ronda Cervantes (coneguda i temuda part final de la Mitja marató de Mataró) on començo a acumular metres de desnivell positiu dràsticament (veure gràfica d'altimetria). M'aturo algun cop per agafar aire i continuar, les cames són 2 blocs de formigó "desarmat".... vaya totxos que porto per cames.
Un cop arribats pràcticament a l'alçada de l'autopista vaig per la Ronda dels Països Catalans que puja i baixa mantenint el desnivell. A la plaça França ja m'animo al veure que toca baixar de nou al nivell del mar per la Via Europa. Passo la plaça Itàlia i segueixo per la mateixa Via Europa fins al final on canvio a la Ronda Prim i Ronda Alfons XII i Ronda Barceló que em deixarà aprop de la RENFE. Passo la RENFE i torno a agafar el passeig marítim i torno a fer de nou els 2 kms del trencaoles fins al far per ja tornar cap a casa.
Estiraments i dutxeta calenteta que estava agafant algo de fred :)

Dades de l'entreno (link)Salut i kims.